Webellis

Időnként rácsodálkozom, milyen klassz dolgok vannak a neten. Máskor meg eszembe jut, hogy lehetne jobban is csinálni.

Friss topikok

Fogászat Pesten és Budán

2018.03.14. 21:12 Hory977

Hova induljunk, ha belenyilall, érzékennyé válik, vagy már be is gyulladt, esetleg letört?

A legkézenfekvőbb, ha megkérdezzük ismerőseinket, ők hova járnak és mik a tapasztalataik. Egy-egy ilyen jó ajánlás aztán azt eredményezi, hogy akár Csepelről is kibumlizik az ember Máriaremetére. Mindezt pedig azért, mert egy megbízható kolléga megesküdött rá, hogy az a doktornő aranykezű, és megmentette az az apósa bal felső ötösét, amiről pedig már mások lemondtak…

Megbízható fogász

Választás szempontjából a budapestiek vannak a legkedvezőbb helyzetben. Rengeteg attraktív és informatív honlap kínál fogászati szolgáltatást. Ezek többségét mosolygó páciensek és fogorvosok, asszisztensek képével illusztrálták. Ez talán valamelyest enyhít azon a természetes félszen, ami sokunkban benne lakozik arra gondolva, hogy valakit a legszemélyesebb aurájánál is beljebb, a szájüregébe engedjen nyúlni. Ráadásul valami olyan szerszámmal a kezében, amely annál ijesztőbb, minél fényesebbnek tűnik.

Amit a honlapokról még meg lehet tudni: a fogászati szolgáltatások rövid ismertetése, referenciák, árak, garancia. Egyszerűbb kezelések esetén ezek közül többnyire az árak a legfontosabbak - hírhedten árérzékeny népség a magyar -, de ebben az esetben is fontos lenne előre tájékozódni a garanciális feltételekről is!

Szakértő kezekben

Sok fogászat honlapján vannak cikkek, blogbejegyzések, referencia képek és kezelési leírások. Utóbbiak főleg fogpótlás, fogszabályozás területén fontosak. Ezek a fotók - megannyi vicsorgó fogsor – az érdektelen kívülállók számára talán inkább ijesztők, mint szépek. Ugyanakkor annak, aki maga is hasonló problémával fordul fogorvoshoz, érdekeltként inkább megnyugtatóan hatnak. Ha érezzük a szakértelmet, látjuk, hogy egy fogorvos mi mindennel megbirkózott már a praxisa során, joggal bízhatunk benne, hogy a mi fogaink is rendben lesznek majd.

Merjünk belevágni a kezelésbe! A jutalmunk, hogy utána gond nélkül mosolyoghatunk, rághatunk, fagyizhatunk.

Fogszabályozás előtt

A bejegyzés trackback címe:

https://webellis.blog.hu/api/trackback/id/tr1613753422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása